Hih mcharek walah mcharek
Annonce
Réduire
Aucune annonce.
Biscuits salés
Réduire
Cette discussion est fermée.
X
X
-
Crackers with Cheddar
Yazou j'ai trouve cette recette avec du cheddar
Ingredients
- 2 cups all-purpose flour
- 1 teaspoon salt
- 1/4 teaspoon ground white pepper
- 1/4 teaspoon dry mustard
- 3/4 cup butter, chilled
- 1/2 cup shredded Cheddar cheese
- 6 tablespoons cold water, or as needed
- In a medium bowl, stir together the flour, salt, white pepper and mustard. Cut in butter with a fork until the mixture resembles coarse crumbs. Stir in Cheddar cheese. Stir in water one tablespoon at a time, until the dough is able to hold together. Press the mixture into a ball, wrap and refrigerate for at least 30 minutes.
- Preheat the oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line baking sheets with parchment paper.
- On a lightly floured surface, roll the dough out to a rectangle that is 16x12 inches. The dough should be about 1/8 inch thick. Cut into 1x3 inch strips. Place the strips onto the prepared baking sheets spaced about 1 inch apart.
- Bake for 10 to 12 minutes in the preheated oven, or until golden and crispy. Cool completely before storing.
J'adore ca:
Commentaire
-
coucou Sassyma, c'est la raison pourquoi je demande des recettes salées ( faut mettre une toute petite pincée ou rien comme sel vu que le fromage est déjà salée, deja dans ma cuisine je ne mets pas beaucoup de sel ), je ne voudrais pas lui donné ceux qu'en achète du commerce justement parce-que je les trouve trop salés même pour adultes
oui je lui donne du pain et de l'huile d'olive mais seulement quand elle fini son diner dans sa chaise haute, sinon elle salit et me salit tout lol, moi je cherche plus pour le gouté entre les repas
merci beaucoup Lynas, elle a l'air d'etre bonne !
Commentaire
Commentaire